Frukosträff hos order.se

Igår arrangerade vi en frukostträff hos order.se,  i Helsingborg. Mycket trevligt! Här kommer en sammanfattning från träffen:

Det var en spännande träff hos Order Nordic. På grund av begränsad plats kunde vi bara vara 20 personer, men inte blev det sämre för det. Vi fick höra om företagets start, hur det redan 1977 drogs igång, då som Resurs Radio & TV. Det var en intressant bakgrund, även med att ha varit parten bakom Siba och Onoff. Nu var dock allt fristående, och istället hade e-handel vuxit starkt – bland annat CDONs sortiment på hemelektronik sköttes härifrån. Men även fortfarande retail, så som Ullared och Coop. Vi fick en genomgång av deras nya lagersystem, och alla förändringar som hade skett. Ett bolag under lång och ständig förändring. Vi fick även en kort inblick i en ny utmaning: Black Friday, och hur det satte hela deras system på prov, något som inte ens fanns för något år sedan.

201710261035561489_sbig